Keresés ebben a blogban

Magamról

Saját fotó
Budapest, Budapest, Hungary
Változok, de a világ is :P

2011. április 27., szerda

Boticelli

 

Sziasztok!

A fent nevezett étteremben dolgozok tegnaptól!

Utólag is Boldog Szülinapot Kittesó!

Egy román csajszi a pincérem, 11 éve nyomja az ipart, a kezében/lábában van a szakma. Legalább tőle tanulhatok. Az előző pincérem – az indiai – kicsit csalódott volt, de no intereszt, megszabadultam attól a seggfejtől!

 

Baccus pontrendszer.

Hogy egyértelmű legyen a poén, kell egy kis bevezető. Ha eladsz speciális kávét, kávékártyát, akciós csomagot, borkóstolót, palackozott vizet, szakácskönyvet stb, akkor pontokat kapsz. Ezeket a pontokat hívják baccus-nak. (ejtsd: Bahhusz). Az új pincéremnek 4000 pontja van, egy day-off 500ba kerül. Attól függetlenül hajtom az eladást, legyen csak sok!!!

Kint voltam először feb 5 óta Fort Lauderdale-ban (Port Everglades), és vásároltam ezt-azt. Lényeg: Zokni, Philips Razor borotva. Egy szintén román kaszinós csajszival mentem, tök jó arc.

Boticelli

Vissza az étteremhez:

Tradicionális étterem, maghatározott időre jönnek a vendégek: 1st (förszt) seating(szíting): 6kor, 2nd seating  8kor. Húzós, de jó a csajszi, profi, ráadásul a főpincérünk is nő, teccik a stílusa, kedves, megtanultatja velünk a menüt!

A héten reggiztetek, 5:45 től dolgozok 11:15ig, aztán ha nincs support- mint ma a vine tasting – akkor csak 5kor kezdek újra 10ig!

Na ennyit ma, mert minnyárt bealszok!

‘11.04.24. 12:35

1 megjegyzés:

  1. Hali!Jók a képek várom a többit!Örülök,hogy jó az új pincéred,az a jó ha összetudtok dolgozni!Vigyázz magadra,legyél rossz!Pusz' Mónika

    VálaszTörlés