Keresés ebben a blogban

Magamról

Saját fotó
Budapest, Budapest, Hungary
Változok, de a világ is :P

2011. február 18., péntek

Út, megérkezés

Nesze neked, már nem is MléxM mi volt 2 hete!!!

A reptérre kivitt az egyik barátom – köszi “Bajszos”- és elkísért egy másik is – köszi Máté. Hajnalban indultunk, 1:45 körül. Jó idő, királyság, meg is érkeztem indulás előtt 3 órával. A reptér még nem volt felkészülve, de olvasással elcsaptam az időt – kösz a könyvet “Frodó”. Becsekk, csomagok, kioktatom a kis kezicsókolomot, hogy a hajós vizával 2 csomit vihetek, és már bent is vagyunk. Várakozás olvasás, beharangoznak, sor. Nem megláttam 2 ismerős arcot???

Még az ETC-nél (http://www.kulfoldimunkavallalas.hu/) ismerkedtünk meg, együtt készültünk az ismeretlenbe. Odamentem, lepacsiztunk, és kiderült, hogy ugyanoda megyünk, nekik ez volt az előző hajójuk is, minden infót megosztanak!!! Nájsz Mosolygó arc -az egyik azóta is a szobatársam.

Repülőút, 3géppel, sok idő, megérkezés amcsiba – adnak egy papírt, amin az áll, hogy i-94, ne hagyja el senki!!!

 

A reptéren Miamiban bénázunk 1 órát, mire a hotel járata felvesz, de nem izgatom magam. VÉGRE NYÁR VAN!!!!

 

A hotel atom, kaja, 1 (nem több) majd másnap reggel beszállás. Addigra a társaim már sok emberrel találkoztak, aki korábban is itt volt.

 

A hajón már más a tészta ahogy felénk mondják, később részletezem.

Üdv:L

1 megjegyzés:

  1. Szia Lacus!Már hiányoltalak!Örülök,hogy jól érzed magad!Jelentkezz amilyen gyakran tudsz!Vigyi magadra!Ölelés puszik itthonról!Puszi:Mónika

    VálaszTörlés