Keresés ebben a blogban

Magamról

Saját fotó
Budapest, Budapest, Hungary
Változok, de a világ is :P

2011. március 14., hétfő

Milyen nap is van ma????

 

Egyik jön a másik után, úgy telnek el, hogy észre sem veszem. Tegnap kialudtam magam, 10 óra egyben!!! Szinte ajándék, bár még is fáradtnak érzem magam… Lehet, hogy a dög meleg miatt, vagy túl keveset nevetek, de majd változtatunk rajtaMosolygó arc

A legutóbbi Princess Cays-en (sziget, ami a cég tulajdona) egész jól domborítottam, remélem megér egy day-offot. Tegnaptól elkezdődött a tavaszi szünet, csupán 500al több vendég van, mint általában. Főleg gyerekek. Értsd: 21 alattiak, akikkel vigyázni kell. Ha alkoholt adsz el nekik, 5 év börtön és $50e büntetés jár érte… Járj nyitott szemmel – mondják a nagyok.

Vettem egy új dugóhúzót, remélem ezentúl a szárazdugós olasz borok sem fognak ki rajtam.

Az ukrán kolléga, akivel együtt szupportolunk a Sabatini étteremben egy seggfej, nem tud köszönni, sem megköszönni semmit. Le se szarnám, csak idegesítő bunkókkal dolgozni.

Amit korábban is éreztem egy idő után, hogy jó, ha van valaki, akivel meg tudod beszélni a napi gondjaidat. Most nincs. Vatudú… Majd leírom nektek, és így kiszáll a gond belőlem. Egyik sem olyan súlyos, de miről beszél az ember, ha ébrenlétének rövid óráiba, hosszú munkaórák keverednek???

Tegnap megtalált a Maistro. Ő a feje az F&B-nek (Food & Beverage – Étel és ital). Éppen a kóla akciót népszerűsítettem, amikor megkért az egyik szupervizor, hogy álljak a büfésor elejére, mert elment onnan 1 figura. A kezemben maradt a szuvenír kólás termosz, amikor is a fent említett vezető figyelmeztetett, hogy nem kéne ennyire nyomulni. Ma pedig az fájt neki, hogy a korábban kapott utasításoknak megfelelően “utolsó lehetőség” felkínálásaként kérdezgettem az embereket, hogy hallottak-e az akciónkról, mikor is az assistant Maitre d-vel együtt megkért!!! hogy azonnal fejezzem be a tevékenységemet, pakoljak össze és ennyi. Ennek oka, hogy nem akarják, hogy nyomulósak legyünk tulzottan, de ha nem nyomulsz hogyan adsz el??? Ha nem adsz el eleget, meg leba**nak, hogy miért nem… Most légy okos Domonkos!!!

Viszont a szép eredmények miatt nem panaszkodott senki, úgyhogy remélem megint lesz két day-offom e héten.

Szabadidőmben mindig könyvet olvasok, már előre félek, hogy mi lesz, ha elfogy. Tanulhatom majd a menüket az éttermekből, ami kicsit szárazabb, viszont hasznos.

Más:

Gondolkoztunk a haverokkal, hogy részleget kéne váltani, mondjuk butikosnak. Ők viszont csak kb 1200-1400 $-t keresnek, úgyhogy bukta az ötlet. Erre a magyar supervisor ajánlotta, hogy miért nem megyek el reecpciósnak. Király élet, előrelépési lehetőség, szoba ablakkal!!! stb. De rájöttem, hogy ők sem keresnek annyit, és mint mindenki, ugye a pénzért vagyunk itt. Ez van.

Azért elmentem a PT managerhez, de nem telt el még 2 hónap a második szerződésemből, csak azután lehet váltani.

Grand Cayman-on remélem kijutok, és akkor feltöltöm a legutolsó képeket Facebookra.

 

Addig is olááláááááá:

 

GL

1 megjegyzés:

  1. Szia Lacus!Jó hogy írtál!Írj ki magadból mindent,talán könnyebb lesz!Már itthon is süt a napocska!:)Légy jó,dolgozz sokat!Puszi:Mónika

    VálaszTörlés